Boxspring HELSINKI

Complete boxspringset Helsinki is een modern bed. Deze boxspring is in vele maten en kleuren te leveren. Totale hoogte van deze boxspring is 58 cm.

Het Hofbord: De boxspring wordt geleverd met een hofbord welke strak meegestoffeerd is en heeft een hoogte van 110 cm, dikte van 10 cm en in de breedte zal deze in totaal 20 cm breder zijn dan de box zelf, daar deze beter oogt en er mooier uit zal zien. Als gewenst zal deze ook even breed als de boxspring zelf worden geleverd.

De box: Helsinki box set is geveerd met Bonelvering en heeft een hoogte van +/-21 cm. De stevige box is rondom gestoffeerd. De boxen worden middels het hofbord met elkaar verbonden.

Het Matras: Het matras van deze mooie boxspring is een pocketveer matras van 9 comfortzones. De toplaag van deze matras is van het polyetherschuim en heeft een dikte van 20 cm. Er zitten ongeveer 300 pocketveringen per m2. Gewichtklassen per ligzijde voor deze matras is 110 kg.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

De Topper: De topper voor deze boxspring kan zowel in Nasa (traagschuim,visco) of HR-Koudschuim uitvoering worden geleverd. Deze bestaat altijd uit 1 geheel en heeft een dikte van 8 cm.

De Poten: Afhankelijk van 1 of 2 persoons boxspring zullen er 6 of 12 luxe houten poten worden meegeleverd.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Boxspring Helsinki Set
Complete boxspringset Helsinki is een modern bed. Deze boxspring is in vele maten en kleuren te l..
€450,00
Powered By OpenCart
Tulp bedden © 2019