Over Ons

Tulp bedden is een gespecialiseerde (web)winkel in de verkoop van matrassen, boxsprings, toppers, boxerbedden en dergelijke. De combinatie van specialisatie en online verkoop zorgt ervoor dat wij een ruim assortiment kunnen voeren van goedkoop tot zeer luxe artikelen voor concurrerende prijzen maar met een hoog service niveau.

De focus in onze webwinkel ligt op service & gebruiksvriendelijkheid. Dit is een ruim begrip waar iedereen een andere invulling aangeeft. Met Tulp bedden willen wij jouw gebruiksvriendelijk laten winkelen en een uitstekende service bieden. Beginnend bij een overzichtelijke (web)winkel waarin je uit het ruime assortiment gemakkelijk artikelen kunt vergelijken.

Samen met uitgebreide informatievoorziening en gedegen online advies ben je altijd in staat het juiste artikelen te vinden. Is dit niet voldoende of heb je toch zaken waar je uitleg of extra informatie wilt hebben, dan kun je altijd persoonlijk contact opnemen met onze klantenservice die zowel telefonisch als per email voor je klaar staan. Tevens kunt u onze winkel bezoeken en bovendien is het GRATIS parkeren. 

 

Powered By OpenCart
Tulp bedden © 2019